Δείτε: Χάρτη

Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος)

Οι πυραμίδες της Γκίζας, ο Νείλος, το Άγαλμα της Σφίγγας, το κοσμοπολίτικο Κάιρο… Ξεκινώντας από την Αλεξάνδρεια και το Πορτ Σάιντ, όλα τα μαγικά αξιοθέατα της Αιγύπτου ξεδιπλώνονται μπροστά σας. 

Δείτε: Χάρτη

Ασντόντ (Ισραήλ)

Ιεροί τόποι, αγορές με εξωτικά προϊόντα και μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ: όλα βρίσκονται μια ανάσα μακριά απ’ το λιμάνι της Ασντόντ.

Δείτε: Χάρτη

Κουσάντασι (Τουρκία)

Η πύλη για ένα από τα μεγαλύτερα υπαίθρια αρχαιολογικά μουσεία του κόσμου - ανακαλύψτε αρχαίους θησαυρούς στο Κουσάντασι.

Δείτε: Χάρτη

Κωνσταντινούπολη (Τουρκία)

Μια πόλη που όμοια της δεν υπάρχει: στην Κωνσταντινούπολη η ιστορία, η μνήμη και οι παραδόσεις συνυπάρχουν με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Δείτε: Χάρτη

Λεμεσός (Κύπρος)

Μεσαιωνικά κτίρια, πλούσια πολιτιστική παράδοση κι ένα πολύβουο λιμάνι: στη Λεμεσό θα πάρετε μια αυθεντική γεύση από Κύπρο.

Δείτε: Χάρτη

Πορτ Σάιντ (Αίγυπτος)

Πλημμυρισμένο από το μνημειώδες ναυτικό παρελθόν αλλά και είσοδος της Διώρυγας του Σουέζ , το Πορτ Σάιντ είναι το τελευταίο  σας λιμάνι στην Αίγυπτο.

Δείτε: Χάρτη

Τσανάκκαλε (Δαρδανέλλια)

Λιμάνι στρατηγικής σημασίας ανά τους αιώνες, το Τσανάκκαλε αποτελεί επίσης πέρασμα προς την αρχαία πόλη της Τροίας και τη Χερσόνησο της Καλλίπολης.