Κρουαζιέρες στο Αιγαίο

Εικόνες του Αιγαίου

Μία μοναδική εμπειρία ανακάλυψης για όσους έρχονται σε επαφή με την Ελλάδα για πρώτη φορά. Δείτε εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας μέσα από μία σειρά κλασσικών ελληνικών προορισμών.

Κρουαζιέρες στο Αιγαίο

Ειδυλλιακό Αιγαίο

Η ολοκαίνουρια επταήμερη κρουαζιέρα μας Ειδυλλιακό Αιγαίο σας καλεί να απολαύσετε τις διακοπές σας με φόντο τις ομορφιές του Αιγαίου και να ερωτευτείτε την Ελλάδα από την αρχή.

Κρουαζιέρες στο Αιγαίο

Εκλεκτό Αιγαίο

Μια επταήμερη κρουαζιέρα που θα σας δώσει όλο το χρόνο να εξερευνήσετε μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς γύρω από το Αιγαίο, αλλά και να χαλαρώσετε εν πλω.

Κρουαζιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο

3 Ήπειροι

Αν η ιδέα του να εξερευνήσετε τρεις διαφορετικές ηπείρους (Ευρώπη, Ασία και Αφρική) σε μόλις 7 μέρες σας ενθουσιάζει, τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτή τη μοναδική κρουαζιέρα που συνδυάζει προορισμούς αρχαιολογικού, θρησκευτικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος.

Η κρουαζιέρα μας στην Αδριατική

Αδριατική

Εξερευνήστε την ομορφιά της Αδριατικής με ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής από τη Βενετία. Απολαύστε μερικά από τα κοσμήματα που απαριθμούνται στην UNESCO και δοκιμάστε τυπική βαλκανική κουζίνα και ζωντανή μουσική.

Ο συνδιασμός που επιλέξατε δεν αντιστοιχεί σε δρομολόγιο!

Πατήστε Αναίρεση, η διαμορφώστε τα φίλτρα διαφορετικά για να εμφανιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.