Ευκαιρίες Καριέρας

Ελάτε στη Celestyal και ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο ευκαιριών.

Καλώς ορίσατε στην Celestyal Cruises!. Αναζητούμε υπεύθυνους κι ενθουσιώδεις επαγγελματίες να εργαστούν στην Celestyal Cruises, τη μοναδική εταιρεία που προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία, χαρακτηριστική του λαού κάθε περιοχής όπου δραστηριοποιούμαστε. Αν θέλετε να διαφέρετε, σας προσκαλούμε να ζήσετε την αυθεντική αυτή εμπειρία μαζί μας, τόσο στα άνετα πλοία μας όσο και στα γραφεία μας.


Είμαστε μια ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, προσφέροντας σταθερά σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες εξαιρετικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Η άνεση και η ασφάλεια των πελατών μας αποτελεί βασική προτεραιότητα όλων μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε μας πελάτη τις πιο διασκεδαστικές και αξέχαστες διακοπές της ζωής του, φροντίζοντας πάντοτε για την απόλυτη ευημερία και ασφάλειά του. Πιστεύουμε ότι κάθε μέλος της οικογένειας της Celestyal, μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλει σε ατομικό επίπεδο, διαδραματίζει καίριο ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου. Συνεχίζουμε να κερδίζουμε διεθνή βραβεία για τις κρουαζιέρες μας και τις ενέργειες που πραγματοποιούμε για την προώθηση και υποστήριξή τους, και προσλαμβάνουμε άτομα που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε την εξαιρετική αυτή φήμη που έχουμε αποκτήσει απέναντι στους επιβάτες μας, αλλά και στον κλάδο των κρουαζιέρων παγκοσμίως.


Ως εργαζόμενοι της Celestyal Cruises, έχετε το προνόμιο να εκπροσωπείτε την εταιρεία μας και να λειτουργείτε ως πρεσβευτές των αξιών μας. Φημιζόμαστε για την άρτια εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στις κρουαζιέρες μας, καθώς όλοι όσοι εργάζονται στα πλοία μας φροντίζουν για την πιο ζεστή αίσθηση φιλοξενίας του κλάδου. Η προσωπική εμπειρία που βιώνουν οι πελάτες μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δική σας καθημερινή προσπάθεια! Βασιζόμαστε σε εσάς, γνωρίζοντας ότι θα κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε σε επίπεδο εργασίας, καθώς επίσης στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και την εταιρεία. Η δική σας συμπεριφορά, ο επαγγελματισμός σας και η ομαδική εργασία αποτελούν το κλειδί για τη διαρκή ανάπτυξη της επιχείρησης και του brand μας.


Από την πλευρά μας, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το εργασιακό περιβάλλον που προσφέρουμε: ένα περιβάλλον με ζεστασιά και μέριμνα για το προσωπικό μας, όπου θα αισθάνεστε χαρούμενοι, ικανοποιημένοι και θα μπορείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Για να δημιουργήσουμε μια θετική εμπειρία για το προσωπικό μας, θέλουμε ο χώρος εργασίας να είναι συναρπαστικός και να ανταμείβει τους υπαλλήλους, ιδίως όσους εργάζονται με συνέπεια και ειλικρινή ενθουσιασμό, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια.

Με εκτίμηση,
Κρις Θεοφιλίδης
Διευθύνων Σύμβουλος

Ανάπτυξη

Προσφέρουμε ανταγωνιστικούς μισθούς, προσελκύοντας και διατηρώντας τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου, τόσο εν πλω όσο και στα γραφεία μας. Επίσης, προσφέρουμε bonus στους υπαλλήλους που διακρίνονται στην εργασία τους μέσα από τον ενθουσιασμό και το ομαδικό τους πνεύμα. Είστε πρωτοπόρος και ηγέτης; Διαθέτετε φαντασία και είστε ικανοί στην επίλυση προβλημάτων; Εάν ναι, τότε ανήκετε στην οικογένεια της Celestyal!

Ανταμοιβή

Προσπαθούμε να προσελκύσουμε, να διατηρήσουμε και να αναπτύξουμε ταλαντούχους εργαζομένους, δημιουργώντας ένα οικογενειακό κλίμα στην εταιρεία μας, προάγοντας την προσωπική εξέλιξη του καθενός, και παράλληλα τη συνολική ανάπτυξη της Celestyal Cruises. Πιστεύουμε ότι όσο περισσότερο εξελίσσεται η καριέρα σας στην Celestyal, τόσο περισσότερο θα συνεισφέρετε στην ανάπτυξη της εταιρείας μας. Έτσι, διαθέτουμε σε εσάς το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης της απόδοσης στην αγορά που, με συγκεκριμένους, μετρήσιμους στόχους, θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε και να εξελίξετε το ρόλο σας στην εταιρεία μας. Θέλουμε να σας δούμε να επιτυγχάνετε.

Επιβράβευση

Η αναγνώριση και επιβράβευση της συμμετοχής, της δέσμευσης και της εργατικότητας συγκαταλέγονται ανάμεσα στις βασικές προτεραιότητες της Celestyal Cruises και θεωρούνται καίριες για τη θετική εμπειρία που προσφέρουμε στους εργαζομένους μας. Κατά συνέπεια, έχουμε δημιουργήσει μια διαδικασία επιβράβευσης, μέσα από την οποία τα μέλη του προσωπικού μας ανταμείβονται για την εξαιρετική τους απόδοση.

Είναι χαρά να εργάζεται κανείς για τη Celestyal!

Άτομα 140 και πλέον εθνικοτήτων που αναζητούν κάτι διαφορετικό και ζουν την αυθεντική εμπειρία σε καθεμία από τις μαγικές περιοχές στις οποίες οργανώνουμε κρουαζιέρες απολαμβάνουν μαζί μας τις διακοπές της ζωής τους! Ταξιδεύοντας μαζί μας, οι επιβάτες μας αισθάνονται σαν βασιλιάδες κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι όσοι εργάζονται για τη Celestyal αγαπούν τη δουλειά τους και συμπεριφέρονται σε κάθε επιβάτη σαν να ήταν δικός τους καλεσμένος. Για να επιτύχουμε κάτι τέτοιο, θέλουμε να απολαμβάνετε το χρόνο που περνάτε στα πλοία μας στον ίδιο βαθμό που ισχύει και για τους επιβάτες μας: το άρτιο εργασιακό κλίμα που δημιουργούμε έχει ως αποτέλεσμα μια απαράμιλλη εμπειρία για τους πελάτες μας, που θα τους μείνει αξέχαστη για πάντα.

Ξεκινήστε την καριέρα σας με τη Celestyal

Η Celestyal Cruises δεν θέλει να κάνετε αίτηση για μια απλή θέση εργασίας, αλλά αίτηση για τη δημιουργία καριέρας, και μάλιστα για την πιο ικανοποιητική καριέρα που μπορείτε να φανταστείτε! Αναζητούμε διαρκώς εξαιρετικούς ανθρώπους να εργαστούν για την εταιρεία μας. Θέλετε να διαφέρετε και να ζήσετε την αυθεντική εμπειρία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες οργάνωσης κρουαζιέρων στον κόσμο; Πάρτε τον ενθουσιασμό σας, τις δεξιότητές σας και το ταλέντο σας και ελάτε να μας βρείτε!

Απασχόληση στα γραφεία μας

Προσφέρουμε ασυναγώνιστες ευκαιρίες απασχόλησης στα γραφεία μας στον Πειραιά, τη γενέτειρα της κρουαζιέρας στην Ελλάδα. Η ενθουσιώδης, γεμάτη φαντασία και κίνητρα ομάδα μας εργάζεται ακούραστα για να ενισχύσει το brand μας και να απογειώσει τη φήμη μας. Εάν η ειδικότητά σας αφορά τις Θαλάσσιες Μεταφορές, τη Ναυτιλία, Τεχνικά Ζητήματα, Μάρκετινγκ, Πωλήσεις, Συστήματα Διαχείρισης Πληροφοριών (MIS), Ανθρώπινο Δυναμικό (HR), τότε υπάρχει μια θέση για εσάς σε ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ευρώπη.

Για να υποβάλετε αίτηση, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας ( μόνο στα αγγλικά)

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Celestyal Cruises: Οι Σημερινοί Ασκούμενοι, Ηγέτες του Αύριο

Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Celestyal Cruises σας προσφέρει την ευκαιρία να προετοιμαστείτε για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Σκοπός του προγράμματος είναι να αναγνωρίσει τα ταλέντα και να δώσει τα εφόδια στους ασκούμενους να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές δεξιότητες. Το πρόγραμμα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δουλέψετε δίπλα στους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου και να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία σε μία από τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου. Σε μια εταιρεία όπου οι βασικές ικανότητες και οι αξίες που κατέχουν οι άνθρωποι της εταιρείας αυτής, είναι εξίσου σημαντικές με τα προσόντα τους.

Ψάχνουμε για άτομα γεμάτα ενέργεια και ταλέντο που να μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο [email protected].

 
 
 

Απασχόληση στα πλοία μας

Σαλπάροντας με τη Celestyal Cruises σας περιμένουν άπειρες ευκαιρίες. Η θετική εργασιακή μας εμπειρία περιλαμβάνει εντυπωσιακούς προορισμούς, την ευκαιρία να εργαστείτε με μια ασυναγώνιστη ομάδα ανθρώπων διαφορετικής κουλτούρας που αγαπούν τη δουλειά τους, να χαίρετε της εκτίμησης της διοίκησης και να έχετε την υποστήριξη και την ευκαιρία να εξελίξετε την καριέρα σας μαζί μας. Μην καθυστερείτε, λοιπόν: ελάτε τώρα στην οικογένεια της Celestyal!

Για τις τελευταίες μας ευκαιρίες απασχόλησης στα πλοία μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:[email protected].