Ο Celestyal Τρόπος Διακοπών

O Celestyal τρόπος διακοπών περιλαμβάνει πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, όλα τα γεύματα στο πλοίο, πλήρη ψυχαγωγία, αλλά και άνετη διαμονή καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας. Η φιλοξενία είναι για μας τρόπος ζωής γι’ αυτό και προσπαθούμε κάθε κρουαζιέρα μαζί μας να είναι άνετη και χαλαρή.

Εκδρομές

Επιλεγμένες από ειδικούς

Οι επιλεγμένες εκδρομές μας εγγυούνται ότι θα δείτε ότι καλύτερο σε σχέση με τoν πολιτισμό, την ιστορία ή και κάτι πιο χαλαρό. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:

Οι κρουαζιέρες μας διαθέτουν προορισμούς που βρίσκονται στην κορυφή της λίστα επιθυμιών όλων. Για να αξιοποιήσετε το χρόνο σας στους προορισμούς αυτούς, έχουμε σχεδιάσει μια σειρά εκδρομών που σίγουρα θα σας συναρπάσουν. Αν και σε κάθε προορισμό προσφέρουμε πολλές επιλογές εκδρομών, έχουμε συμπεριλάβει αυτές που πιστεύουμε ότι θα αγαπήσετε πιο πολύ και οι οποίες επιλέχτηκαν προσεκτικά βάσει των σχολίων σας.

 

 

Όπου κι αν επιλέξετε να πάτε, το σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες με τη βοήθεια των πιστοποιημένων συνοδών μας, οι οποίοι θα σιγουρευτούν ότι κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες.