Εισαγωγή πολιτικής “Peace of Mind” για νέες & υφιστάμενες κρατήσεις + πολιτική χαμηλής προκαταβολής

25 Μαρτίου 2020

 

Στη Celestyal Cruises, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και ελπίζουμε ότι κι εσείς πιστεύετε το ίδιο. Σήμερα παρουσιάζουμε την Peace of Mind πολιτική μας, έτσι ώστε οι επιβάτες να νιώθουν ασφάλεια γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε κράτηση με αναχώρηση από 1 Μαΐου 2020 έως και 30 Ιουνίου 2020 μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς επιβαλλόμενα ακυρωτικά τέλη έως 7 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης. Θα λάβετε 100% πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα, που μπορεί να αξιοποιηθεί για κρουαζιέρα το 2020 ή το 2021.

 

Ελπίζουμε ότι ο συνδυασμός των τιμών της Big Cruise Sale που παρατείνεται έως 30 Απριλίου 2020, οι χαμηλές προκαταβολές για νέες κρατήσεις έως 30 Απριλίου 2020 των 50,00 USD/GBP/EUR/AUD/NZD ανά καμπίνα, και η Peace of Mind πολιτική μας, να εξυπηρετεί τους επιβάτες που συνεχίζουν να ταξιδεύουν αλλά ανησυχούν για την αλλαγή των σχεδίων τους.

 

Σε αναγνώριση και εκτίμηση των επιβατών που δεν θα αλλάξουν την κρουαζιέρα που έκαναν κράτηση, θέλουμε να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας ως εξής: Για αναχωρήσεις έως 30 Ιουνίου 2020, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επιβάτες με μία πίστωση για αγορές στο πλοίο των 30€/50€/100€ ανά καμπίνα για τις κρουαζιέρες 3, 4 και 7 διανυκτερεύσεων αντίστοιχα. Αυτή η πίστωση για αγορές εν πλω μπορεί να εφαρμοστεί σε μία ευρεία γκάμα από μοναδικές εμπειρίες, όπως επιπλέον εκδρομές, θεραπείες σπα, να απολαύσετε το μενού ποτών platinum, και να αυξήσετε τις επιλογές στο γεύμα σας με το α λα καρτ μενού μας ή στο εστιατόριο Specialty. Επίσης, εκτός από αυτή την πίστωση, θα έχετε και 15% έκπτωση σε όλες τις αγορές εν πλω (εκτός από το καζίνο και τα καταστήματα λιανικής). Θα πιστωθεί αυτόματα στο λογαριασμό σας στο πλοίο ως κίνηση αναγνώρισης.

 

Πώς εφαρμόζεται η πολιτική Peace of Mind:

Για νέες και υφιστάμενες μεμονωμένες κρατήσεις με αναχώρηση από 1 Μαΐου 2020 έως και 30 Ιουνίου 2020

 • Οι επιβάτες θα μπορούν να ακυρώσουν έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση και να λάβουν 100% πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα για το ποσό που πλήρωσαν στη Celestyal Cruises.
 • Θα έχετε μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη 2021, για να αξιοποιήσετε την πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα σε οποιοδήποτε από τα δρομολόγιά μας.
 • Η πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα εξαργυρώνεται με τη συνολική αξία της κράτησης της νέας κρουαζιέρας.
 • Μία πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα ανά κράτηση και Θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά έως 7 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης.
 • ισχύει μόνο για τα άτομα που αναφέρονται στην πίστωση μελλοντικής κρουαζιέρας.
 • Η πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη συνολική αξία μίας κράτησης και στο ίδιο νόμισμα που είχε καταβληθεί για την αρχική κρουαζιέρα.
 • Ο επιβάτης της κράτησης είναι υπεύθυνος για την πληρωμή της διαφοράς μεταξύ του ποσού της πίστωσης για μελλοντική κρουαζιέρα και του ποσού της νέας κράτησης.
 • Αν η πίστωση χρησιμοποιείται για μία κράτηση χαμηλότερης αξίας, η διαφορά δίνεται με τη μορφή πίστωσης για αγορές στο πλοίο, που δεν αποζημιώνεται, με μέγιστο ποσό τα 200€ ανά καμπίνα Ή εκδίδεται μία νέα συμπληρωματική πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα.
 • Όπως και σε όλα τα αιτήματα για κρατήσεις, οι προσφερόμενες θέσεις υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.
 • Η πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα δεν είναι μεταβιβάσιμη και εξαγοράσιμη για μετρητά.
 • Η πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

 

 

THE BIG CRUISE SALE

Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές μας στην BIG Cruise Sale που ισχύει έως τις 30 Απριλίου 2020.

Περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ PEACE OF MIND

Μάθετε περισσότερα για την ευέλικτη Peace of Mind πολιτική μας για όλες τις αναχωρήσεις μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

Περισσότερα

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Μέχρι νεωτέρας, η Celestyal Cruises θα υιοθετεί πρόσθετα προληπτικά μέτρα.

Περισσότερα