Ταξιδεύουμε με Άνεση

Πολιτική Peace of Mind

 

Ξέρουμε ότι όταν σχεδιάζετε τις διακοπές σας, οι επιλογές σε ταξιδιωτικές εταιρείες και εταιρείες κρουαζιέρας είναι πολλές. Γιατί, λοιπόν, θα επιλέγατε εμάς για το επόμενό σας ταξίδι;

 

ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΛΟΙΑ: Τα πλοία μας είναι μεσαίου μεγέθους, και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να επισκεφτούν λιμάνια που μεγαλύτερα πλοία δεν μπορούν, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συμπεριλάβουμε μοναδικούς, μικρότερους και ανεξερεύνητους προορισμούς στα δρομολόγιά μας. Πάνω στα πλοίο μας μπορείτε να απολαύσετε μία πιο οικεία ατμόσφαιρα και λιγότερο συνωστισμό.

 

ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ: Οι κρουαζιέρες μας εστιάζουν στον προορισμό, δίνοντας σας τη δυνατότητα για μέγιστο χρόνο στα λιμάνια που επισκεπτόμαστε, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε τα διάσημα αξιοθέατα αλλά και τα κρυφά στολίδια του κάθε τόπου.  Έχουμε ολοήμερη παραμονή και διανυκτέρευση σε προορισμούς, στα δρομολόγια μας 7 & 14 διανυκτερεύσεων.

 

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ALL-INCLUSIVE: Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μία all-inclusive εμπειρία χωρίς κρυφές χρεώσεις. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα γεύματα στο πλοίο, δωρεάν τοπικό κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, τσάι, καφές, κοκτέιλ και επιλεγμένα επώνυμα αλκοολούχα ποτά, δύο εκδρομές στη στεριά, ακόμα και τα φιλοδωρήματα.

 

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: Προσφέρουμε μία σειρά από επιλογές για τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας, ώστε να βρείτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στα σχέδιά σας. Ανακαλύψτε τις ομορφιές των Ελληνικών νησιών με κρουαζιέρες 3 ή 4 διανυκτερεύσεων. Ταξιδέψτε στα Ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο επιλέγοντας μία κρουαζιέρα 7 ή 14 διανυκτερεύσεων.

 

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ: Έχουμε διαρκή αναγνώριση συλλέγοντας πάνω από 60 βραβεία τα τελευταία πέντε χρόνια, για τα δρομολόγιά μας αλλά και τη φιλοξενία μας.

 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕ “PEACE OF MIND”: Η πολιτική μας Peace of Mind σας επιτρέπει να αλλάξετε οποιαδήποτε κρουαζιέρα με ημερομηνία αναχώρησης από τώρα έως τις 31 Δεκεμβρίου, 2021. Είτε είναι μία κράτηση που έχετε ήδη κάνει είτε κάνετε κράτηση από τώρα έως τις 31 Αυγούστου, 2020, η πολιτική αυτή σας καλύπτει. Με την προϋπόθεση ότι θα κάνετε την αλλαγή τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης, θα λάβετε μία πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα. Η πίστωση μπορεί να αξιοποιηθεί για οποιαδήποτε κρουαζιέρα με ημερομηνία αναχώρησης έως τις 31 Δεκεμβρίου, 2022.

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ PEACE OF MIND:

 

Για νέες μεμονωμένες κρατήσεις από τις 8/5/2020-31/8/2020 και για όλες τις αναχωρήσεις του 2021:

 

 • Οι επιβάτες (με ονομαστική κράτηση) θα έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν ή να ακυρώσουν μέχρι 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης και να λάβουν 100% πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα, για το ποσό που πλήρωσαν στη Celestyal Cruises.
 • Θα πρέπει να λάβουμε σχετική ενημέρωση έως 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης.
 • Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη 2022, να αξιοποιήσουν την πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα σε οποιοδήποτε από τα δρομολόγιά μας.
 • Η πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα εξαργυρώνεται με τη συνολική αξία της κράτησης της νέας κρουαζιέρας.
 • Μία πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα ανά κράτηση και ισχύει μόνο για τα άτομα που αναφέρονται στην πίστωση μελλοντικής κρουαζιέρας.
 • Η πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη συνολική αξία μίας κράτησης και στο ίδιο νόμισμα που είχε καταβληθεί για την αρχική κρουαζιέρα.
 • Ο επιβάτης της κράτησης είναι υπεύθυνος για την πληρωμή της διαφοράς μεταξύ του ποσού της πίστωσης για μελλοντική κρουαζιέρα και του ποσού της νέας κράτησης.
 • Αν η πίστωση χρησιμοποιείται για μία κράτηση χαμηλότερης αξίας, η διαφορά δίνεται με τη μορφή πίστωσης για αγορές στο πλοίο, που δεν αποζημιώνεται, με μέγιστο ποσό τα 200€ ανά καμπίνα Ή εκδίδεται μία νέα συμπληρωματική πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα.
 • Όπως και σε όλα τα αιτήματα για κρατήσεις, οι προσφερόμενες θέσεις υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.
 • Η πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα δεν είναι μεταβιβάσιμη και εξαγοράσιμη για μετρητά.
 • Η πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.