Ημέρα 1 - 2

Βενετία (Ιταλία)

Ημέρα 3

Ντουμπρόβνικ (Κροατία)

Ημέρα 4

Κότορ (Μαυροβούνιο)

Ημέρα 5

Κέρκυρα (Ελλάδα)

Ημέρα 6

Κατάκολο (Ελλάδα)

Ημέρα 7 - 8

Πειραιάς (Ελλάδα)

7 Νύχτες
Ρομαντική Αδριατική One Way Αδριατική

6 προορισμοί | 18 διαθέσιμες εκδρομές

ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Βενετία (Ιταλία)

ΠΛΟΙΟ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Βενετία (Ιταλία), Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Κότορ (Μαυροβούνιο), Κέρκυρα (Ελλάδα), Κατάκολο (Ελλάδα), Πειραιάς (Ελλάδα), Πειραιάς (Ελλάδα)

Εξερευνήστε τη γοητεία της Ιταλίας, της Ελλάδας, του Μαυροβουνίου και της Κροατίας σε αυτή τη μαγευτική κρουαζιέρα για να ανακαλύψετε ορισμένες από τις πιο εκλεκτές πόλεις της Ευρώπης. Αυτή η μαγευτική εμπειρία είναι ιδανική για όσους αγαπούν την περιπέτεια και αναζητούν το μυστήριο, τον ρομαντισμό και τις αυθεντικές πολιτισμικές εμπειρίες. Βυθιστείτε στα αινίγματα του αρχαίου παρελθόντος, ανακαλύψτε την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική των μεσαιωνικών πόλεων, δοκιμάστε πλούσιες γεύσεις και επισκεφθείτε τοποθεσίες, στις οποίες γίνονται τα γυρίσματα του Game of Thrones. Ξεκινώντας από τη θρυλική πόλη της Αθήνας, το ταξίδι σας θα σας οδηγήσει στα μαγευτικά ελληνικά νησιά του Κατάκολου και της Κέρκυρας, στο Κότορ και στο Ντουμπρόβνικ, που αποτελούν κοσμήματα και βρίσκονται στη λίστα με τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, πριν αγκυροβολήσετε σε μια από τις πιο εντυπωσιακές πόλεις του κόσμου, τη Βενετία.

Ημέρα 1 - 2 | Βενετία (Ιταλία)

Αναχώρηση: 16:00

Υπάρχει πιο μαγευτικό μέρος για να ξεκινήσετε μια κρουαζιέρα πέρα από την πόλη των μασκών; Μάλλον όχι. Γόνδολες, κανάλια, εκπληκτικά κτίρια και ο αδιαμφισβήτητος αέρας του ρομαντισμού. Κάντε μια βόλτα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, επισκεφθείτε το Παλάτι των Δογμάτων και τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, διασχίστε τη Γέφυρα του Ριάλτο, εξερευνήστε το λαβύρινθο από τα δρομάκια και τα κρυμμένα στενοσόκακα και γευματίστε στο Μεγάλο Κανάλι. Αυτό σημαίνει μεγαλεία.

Ημέρα 3 | Ντουμπρόβνικ (Κροατία)

Άφιξη: 13:00 | Αναχώρηση: 23:59

Μια βόλτα γύρω από τα αρχαία τείχη της πόλης είναι απολύτως επιβεβλημένη, όχι μόνο για να απολαύσετε μια μοναδική θέα του Ντουμπρόβνικ, αλλά για να εκτιμήσετε πλήρως την υπέροχη δομή που προστατεύει την πόλη εδώ και αιώνες. ​

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 4 | Κότορ (Μαυροβούνιο)

Άφιξη: 08:00 | Αναχώρηση: 17:00

Αυτή η πανέμορφη πόλη βρίσκεται σε έναν εκπληκτικό κόλπο και αποτελεί έναν μεσαιωνικό λαβύρινθο εκπληκτικής αρχιτεκτονικής, υπέροχων εκκλησιών, μουσείων, ενετικών ανακτόρων και πλατειών γεμάτων από καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια. Η πόλη είναι ήδη 2.000 ετών με μία ιστορία που ξεκινάει στις αρχαίες ρωμαϊκές απαρχές της. Δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση ότι το Κότορ ανήκει στη λίστα παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και είναι εύκολο να γίνει κατανοητός ο λόγος αυτής της απόφασης -η πόλη είναι απολύτως σαγηνευτική-. Ελάτε μαζί μας σε μια δωρεάν ξενάγηση με τα πόδια, γύρω από τα μεγαλειώδη τείχη της πόλης που χτίστηκαν κατά τον Μεσαίωνα, διασχίζοντας τους στενούς δρόμους μέχρι το πιο αναγνωρίσιμο σύμβολο της πόλης, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Τρύφωνα, ένα αριστούργημα της ρομανικής αρχιτεκτονικής.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 5 | Κέρκυρα (Ελλάδα)

Άφιξη: 07:30 | Αναχώρηση: 18:00

Αυτό το καταπράσινο και συναρπαστικό νησί βρίθει από θρύλους και μύθους, εδώ φέρεται να ήταν κάποτε το σπίτι του Θεού της Θάλασσας, του Ποσειδώνα! Σήμερα, η χώρα της Κέρκυρας είναι κοσμοπολίτικη και φιλική και η εξωπραγματικά γοητευτική Παλιά Πόλη αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τον ελληνικό πολιτισμό.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 6 | Κατάκολο (Ελλάδα)

Άφιξη: 08:00 | Αναχώρηση: 15:00

Ανακαλύψτε την αρχαία πόλη της Ολυμπίας στο γαλήνιο ψαροχώρι του Κατάκολου. Απολαύστε την ηρεμία και τη δροσιά της χρυσής άμμου των κρυστάλλινων νερών του Κατάκολου.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 7 - 8 | Πειραιάς (Ελλάδα)

Άφιξη: 08:00

Ο Πειραιάς είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου και το κυριότερο σημείο αναχώρησης των κρουαζιερόπλοιων προς τα ελληνικά νησιά.  Ένα κέντρο με έντονη δραστηριότητα που σίγουρα ξυπνάει τις αισθήσεις. Περπατώντας κατά μήκος της θάλασσας, θα βρείτε υπαίθρια καφέ, μπαρ και αμέτρητα εμπορικά καταστήματα, τα οποία προσφέρονται για ψώνια αλλά και για ένα χαλαρό ποτήρι κρασί αν το επιθυμείτε

Διαθέσιμες Εκδρομές

Array ( [2018] => Array ( [AIA] => Array ( [title] => Πακέτο Απεριόριστης Κατανάλωσης Αλκοολούχων και Μη-αλκοολούχων Ποτών [path] => /el/paketa-potwn-2018 [year] => 2018 ) ) )

Η Τιμή Περιλαμβάνει

  • Θεματικές Κρουαζιέρες

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση