Ημέρα 1

Βενετία (Ιταλία)

Ημέρα 2

Εν πλω

Ημέρα 3

Κέρκυρα (Ελλάδα)

Ημέρα 4

Πάτρα (Ελλάδα)

Ημέρα 5

Κότορ (Μαυροβούνιο)

Ημέρα 6

Ντουμπρόβνικ (Κροατία)

Ημέρα 7

Σπλιτ (Κροατία)

Ημέρα 8

Βενετία (Ιταλία)

7 Νύχτες
Ρομαντική Αδριατική Αδριατική

6 προορισμοί | 19 διαθέσιμες εκδρομές

ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Βενετία (Ιταλία)

ΠΛΟΙΟ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εν πλω , Κέρκυρα (Ελλάδα), Πάτρα (Ελλάδα), Κότορ (Μαυροβούνιο), Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Σπλιτ (Κροατία), Βενετία (Ιταλία)

Εξερευνήστε την ομορφιά της Αδριατικής σε ένα ταξίδι μετ' επιστροφής από τη Βενετία. Αν αγαπάτε την περιπέτεια, το μυστήριο της αρχαίας ιστορίας και θέλετε να απολαύσετε αυθεντικές πολιτιστικές εμπειρίες, τότε αυτή η κρουαζιέρα είναι για σας. Ξεκινώντας από μία από τις πιο διάσημες και ενδιαφέρουσες πόλεις του κόσμου, οι επισκέπτες θα κάνουν μία βόλτα με γόνδολα πριν ανακαλύψουν το ειδυλλιακό νησί της Κέρκυρας, την ιστορική πόλη της Πάτρας καθώς και τον διάσημο ναό των Δελφών. Αφού εξερευνήσετε αρχαίους ναούς και τους συναρπαστικούς μύθους που τους περιβάλλουν, θα φτάσετε στη θεαματική πόλη του Κότορ, στο Μαυροβούνιο. Η πόλη-κόσμημα, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO θεωρείται μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης, μαζί με το Ντουμπρόβνικ, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την παραδοσιακή κουζίνα και τη ζωντανή μουσική των Βαλκανίων. Δεν πρέπει να χάσετε τις περιπατητικές ξεναγήσεις στις δύο πόλεις. Αν σας αρέσει το Game of Thrones, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να επισκεφθείτε τις τοποθεσίες όπου γίνονται τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς. Η γοητευτική πόλη του Σπλιτ στην Κροατία, μαρτυρά τα χρυσά χρόνια της μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής, προσφέρει την ευκαιρία για ξενάγηση στο Παλάτι του Διοκλητιανού ή για να γνωρίσουμε και άλλα μέρη όπου γίνονται γυρίσματα του Game of Thrones, αυτή τη φορά τον Δρακόλακκο, στο φρούριο Κλις.

Ημέρα 1 | Βενετία (Ιταλία)

Αναχώρηση: 23:59

Υπάρχει πιο μαγευτικό μέρος για να ξεκινήσετε μια κρουαζιέρα πέρα από την πόλη των μασκών; Μάλλον όχι. Γόνδολες, κανάλια, εκπληκτικά κτίρια και ο αδιαμφισβήτητος αέρας του ρομαντισμού. Κάντε μια βόλτα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, επισκεφθείτε το Παλάτι των Δογμάτων και τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, διασχίστε τη Γέφυρα του Ριάλτο, εξερευνήστε το λαβύρινθο από τα δρομάκια και τα κρυμμένα στενοσόκακα και γευματίστε στο Μεγάλο Κανάλι. Αυτό σημαίνει μεγαλεία.

Ημέρα 2 | Εν πλω

Μια υπέροχη ευκαιρία για εσάς να απολαύσετε τη φιλοξενία, την άψογη εξυπηρέτηση και την ψυχαγωγία του σκάφους.   Αξιοποιήστε το χρόνο, για να γνωρίσετε το πλοίο καθώς ταξιδεύετε από τον Πειραιά προς το λιμάνι της Αλεξάνδρειας.    Ψυχαγωγικές και μουσικές παραστάσεις, καλό φαγητό στα εστιατόρια, προγράμματα άσκησης, παιχνίδια, χειροτεχνία, μαθήματα ξένων γλώσσών και διαγωνισμοί - υπάρχει πάντα κάτι     να κάνουμε όλοι μαζί. Εάν προτιμάτε να ξεκουραστείτε, αφήστε το Celestyal Crystal να σας φροντίσει.      Ό, τι κι αν κάνετε, μην ξεχάσετε να τελειώσετε τη νύχτα σας στο κατάστρωμα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μεγαλοπρέπεια ενός έναστρου ουρανού.

Ημέρα 3 | Κέρκυρα (Ελλάδα)

Άφιξη: 10:00 | Αναχώρηση: 19:00

Αυτό το καταπράσινο και συναρπαστικό νησί βρίθει από θρύλους και μύθους, εδώ φέρεται να ήταν κάποτε το σπίτι του Θεού της Θάλασσας, του Ποσειδώνα! Σήμερα, η χώρα της Κέρκυρας είναι κοσμοπολίτικη και φιλική και η εξωπραγματικά γοητευτική Παλιά Πόλη αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τον ελληνικό πολιτισμό.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 4 | Πάτρα (Ελλάδα)

Άφιξη: 07:00 | Αναχώρηση: 17:00

Η μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου ήταν ένα σημαντικό εμπορικό κέντρο κατά τα Μυκηναϊκά και Ρωμαϊκά χρόνια. Σήμερα, η ιστορία των 3.000 χρόνων δεν είναι τόσο προφανής, αν και το λιμάνι είναι ακόμα λειτουργικό και η πόλη έχει ελκυστική αρχιτεκτονική, πολυσύχναστες πλατείες, δρόμους γεμάτους διασκέδαση, έντονη νυχτερινή ζωή και πολλά υπέροχα εστιατόρια και μπαρ. Αξίζει σίγουρα να επισκεφθείτε το Κάστρο και να δείτε (δεν γίνεται να μην την δείτε) την καλωδιωτή γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ένα μηχανικό κατόρθωμα που συνδέει την Πάτρα με τη δυτική ηπειρωτική Ελλάδα.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 5 | Κότορ (Μαυροβούνιο)

Άφιξη: 14:00 | Αναχώρηση: 22:00

Αυτή η πανέμορφη πόλη βρίσκεται σε έναν εκπληκτικό κόλπο και αποτελεί έναν μεσαιωνικό λαβύρινθο εκπληκτικής αρχιτεκτονικής, υπέροχων εκκλησιών, μουσείων, ενετικών ανακτόρων και πλατειών γεμάτων από καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια. Η πόλη είναι ήδη 2.000 ετών με μία ιστορία που ξεκινάει στις αρχαίες ρωμαϊκές απαρχές της. Δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση ότι το Κότορ ανήκει στη λίστα παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και είναι εύκολο να γίνει κατανοητός ο λόγος αυτής της απόφασης -η πόλη είναι απολύτως σαγηνευτική-. Ελάτε μαζί μας σε μια δωρεάν ξενάγηση με τα πόδια, γύρω από τα μεγαλειώδη τείχη της πόλης που χτίστηκαν κατά τον Μεσαίωνα, διασχίζοντας τους στενούς δρόμους μέχρι το πιο αναγνωρίσιμο σύμβολο της πόλης, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Τρύφωνα, ένα αριστούργημα της ρομανικής αρχιτεκτονικής.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 6 | Ντουμπρόβνικ (Κροατία)

Άφιξη: 07:00 | Αναχώρηση: 22:00

Μια βόλτα γύρω από τα αρχαία τείχη της πόλης είναι απολύτως επιβεβλημένη, όχι μόνο για να απολαύσετε μια μοναδική θέα του Ντουμπρόβνικ, αλλά για να εκτιμήσετε πλήρως την υπέροχη δομή που προστατεύει την πόλη εδώ και αιώνες. ​

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 7 | Σπλιτ (Κροατία)

Άφιξη: 07:00 | Αναχώρηση: 15:30

Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO που περιλαμβάνει το Παλάτι του Διοκλητιανού, ένα από τα σημαντικότερα και πιο εντυπωσιακά ρωμαϊκά μνημεία.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 8 | Βενετία (Ιταλία)

Άφιξη: 09:00

Υπάρχει πιο μαγευτικό μέρος για να ξεκινήσετε μια κρουαζιέρα πέρα από την πόλη των μασκών; Μάλλον όχι. Γόνδολες, κανάλια, εκπληκτικά κτίρια και ο αδιαμφισβήτητος αέρας του ρομαντισμού. Κάντε μια βόλτα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, επισκεφθείτε το Παλάτι των Δογμάτων και τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, διασχίστε τη Γέφυρα του Ριάλτο, εξερευνήστε το λαβύρινθο από τα δρομάκια και τα κρυμμένα στενοσόκακα και γευματίστε στο Μεγάλο Κανάλι. Αυτό σημαίνει μεγαλεία.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Array ( [2018] => Array ( [AIA] => Array ( [title] => Πακέτο Απεριόριστης Κατανάλωσης Αλκοολούχων και Μη-αλκοολούχων Ποτών [path] => /el/paketa-potwn-2018 [year] => 2018 ) ) )

Η Τιμή Περιλαμβάνει

  • Θεματικές Κρουαζιέρες

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση