Ημέρα 1

Πειραιάς (Ελλάδα)

Ημέρα 2

Εν πλω

Ημέρα 3

Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος)

Ημέρα 3

Πορτ Σάιντ (Αίγυπτος)

Ημέρα 4

Ασντόντ (Ισραήλ)

Ημέρα 5

Λεμεσός (Κύπρος)

Ημέρα 6

Ρόδος (Ελλάδα)

Ημέρα 7

Κουσάντασι (Τουρκία)

Ημέρα 8

Πειραιάς (Ελλάδα)

7 Νύχτες
Κρουαζιέρα Τρία Ήπειροι

7 προορισμοί | 14 διαθέσιμες εκδρομές

ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Πειραιάς (Ελλάδα)

ΠΛΟΙΟ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εν πλω , Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος), Πορτ Σάιντ (Αίγυπτος), Ασντόντ (Ισραήλ), Λεμεσός (Κύπρος), Ρόδος (Ελλάδα), Κουσάντασι (Τουρκία), Πειραιάς (Ελλάδα)

 

Αν η ιδέα του να εξερευνήσετε τρεις διαφορετικές ηπείρους (Ευρώπη, Ασία και Αφρική) σε μόλις 7 Νύχτες σας ενθουσιάζει, τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτή τη μοναδική κρουαζιέρα που συνδυάζει προορισμούς αρχαιολογικού, θρησκευτικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος. Στην Αίγυπτο, οι Πυραμίδες της Γκίζας, με την εντυπωσιακή Νεκρόπολη, τους τάφους των Φαραώ και το Άγαλμα της Σφίγγας, θα ξυπνήσουν τον αρχαιολόγο μέσα σας. Στο Ισραήλ, με βάση μας το λιμάνι της Ασντόντ, θα επισκεφτείτε τους Άγιους Τόπους: τη Βηθλεέμ και την Ιερουσαλήμ, όπου σήμερα συνυπάρχουν τρεις διαφορετικές θρησκείες. Μετά, το κρουαζιερόπλοιο μας θα σταματήσει (για πρώτη φορά) στη Λεμεσό και την Πάφο στην Κύπρο, όπου σας περιμένουν μεσαιωνικά κτίσματα και κατακόμβες. Θα περάσουμε επίσης χρόνο στο Κουσάντασι στην Τουρκία, αλλά και στην αρχαία Έφεσο (έναν από τους μεγαλύτερους ανοιχτούς αρχαιολογικούς χώρους στην Ευρώπη). Τέλος, αν είστε λάτρεις της μεσαιωνικής ιστορίας, θα σας ενθουσιάσει η εκδρομή στη Ρόδο όπου θα συνδυάσετε μια επίσκεψη στην αρχαία ακρόπολη της Λίνδου με μια βόλτα στη Μεσαιωνική Πόλη του νησιού.

Ημέρα 1 | Πειραιάς (Ελλάδα)

Αναχώρηση: 21:00

Ο Πειραιάς είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου και το κυριότερο σημείο αναχώρησης των κρουαζιερόπλοιων προς τα ελληνικά νησιά.  Ένα κέντρο με έντονη δραστηριότητα που σίγουρα ξυπνάει τις αισθήσεις. Περπατώντας κατά μήκος της θάλασσας, θα βρείτε υπαίθρια καφέ, μπαρ και αμέτρητα εμπορικά καταστήματα, τα οποία προσφέρονται για ψώνια αλλά και για ένα χαλαρό ποτήρι κρασί αν το επιθυμείτε

Ημέρα 2 | Εν πλω

Μια υπέροχη ευκαιρία για εσάς να απολαύσετε τη φιλοξενία, την άψογη εξυπηρέτηση και την ψυχαγωγία του σκάφους.   Αξιοποιήστε το χρόνο, για να γνωρίσετε το πλοίο καθώς ταξιδεύετε από τον Πειραιά προς το λιμάνι της Αλεξάνδρειας.    Ψυχαγωγικές και μουσικές παραστάσεις, καλό φαγητό στα εστιατόρια, προγράμματα άσκησης, παιχνίδια, χειροτεχνία, μαθήματα ξένων γλώσσών και διαγωνισμοί - υπάρχει πάντα κάτι     να κάνουμε όλοι μαζί. Εάν προτιμάτε να ξεκουραστείτε, αφήστε το Celestyal Crystal να σας φροντίσει.      Ό, τι κι αν κάνετε, μην ξεχάσετε να τελειώσετε τη νύχτα σας στο κατάστρωμα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μεγαλοπρέπεια ενός έναστρου ουρανού.

Ημέρα 3 | Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος)

Άφιξη: 07:00 | Αναχώρηση: 09:00

Από την Αλεξάνδρεια, την αρχαία πρωτεύουσα της Αιγύπτου πάνω στις όχθες της Μεσογείου, θα ξεκινήσει η εκδρομή σας (συνοδεία ξεναγού) προς τη σύγχρονη πρωτεύουσα: το Κάιρο. Από κει, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθείτε τη Διώρυγα του Σουέζ αλλά και το παλαιότερο θαύμα του Αρχαίου κόσμου, τις Πυραμίδες της Γκίζας.  Σημείωση: όσοι ταξιδιώτες έχουν επιλέξει κάποια από τις διαθέσιμες εκδρομές θα πρέπει να αποβιβαστούν από το πλοίο στο λιμάνι της Αλεξάνδρειας και να συνεχίσουν οδικώς. Οι εκδρομές ολοκληρώνονται στο Πορτ Σάιντ όπου και ακολουθεί εκ νέου επιβίβαση στο πλοίο.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 3 | Πορτ Σάιντ (Αίγυπτος)

Άφιξη: 20:00 | Αναχώρηση: 22:00

Εκτεινόμενο στην Αιγυπτιακή ακτογραμμή της Μεσογείου το Πορτ Σάιντ είναι η τελευταία στάση μετά την εκδρομή στην Αλεξάνδρεια. Μια βόλτα στην Corniche πριν επιβιβαστείτε ξανά θα σας αποκαλύψει τη ναυτιλιακή κυριαρχία και δύναμη της πόλης. Ενώ τα προξενεία και αρχοντικά του 19ου αιώνα που στολίζουν την είσοδο στην παντοδύναμη διώρυγα του Σουέζ δεν θα σας αφήσουν καμιά επιλογή παρά να σταματήσετε και να θαυμάσετε τον θόρυβο, τη δραστηριότητα και τους ήχους γύρω σας.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 4 | Ασντόντ (Ισραήλ)

Άφιξη: 08:00 | Αναχώρηση: 22:00

Στις ηλιόλουστες όχθες της Μεσογείου, το λιμάνι της Ασντόντ είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για το δικό σας “προσκύνημα” στους Ιερούς Τόπους, αλλά και για να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή -- εδώ άλλωστε συνυπάρχουν τόσες διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 5 | Λεμεσός (Κύπρος)

Άφιξη: 11:00 | Αναχώρηση: 18:00

Το πρώτο πράγμα που θ’ αντικρίσετε από το κρουαζιερόπλοιο, είναι το μοντέρνο, πολύβουο λιμάνι της Λεμεσού περιστοιχισμένο από yacht και ψαρόβαρκες. Τριγύρω, εστιατόρια και μπαρ στρατηγικά τοποθετημένα, σας παρέχουν μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Περπατώντας όμως παραλιακά κατά μήκος του Μώλου, σύντομα θα ανακαλύψετε το άλλο πρόσωπο της πόλης: ένα πρόσωπο γεμάτο ιστορία.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 6 | Ρόδος (Ελλάδα)

Άφιξη: 12:00 | Αναχώρηση: 20:00

Το να πλησιάζεις το νησί της Ρόδου από την θάλασσα, είναι από μόνο του μια μοναδική εμπειρία. Η Ακρόπολης της Λίνδου ανεβαίνει σιγά-σιγά από τα ήρεμα νερά στο βουνό, φέρνοντας στο νου τον αρχαίο Κολοσσό που κάποτε κοσμούσε το λιμάνι, και τα μοντέρνα χωριά στην πλαγιά του λόφου κρύβονται στην σκιά του επιβλητικού μεσαιωνικού κάστρου.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 7 | Κουσάντασι (Τουρκία)

Άφιξη: 07:00 | Αναχώρηση: 19:30

Φτάνοντας στο λιμάνι του Κουσάντασι, στη Τουρκία, θα αισθανθείτε αμέσως σαν στο σπίτι σας. Ένα τεράστιο σκεπαστό παζάρι απλώνεται μπροστά σας και ο θόρυβος από τα μοντέρνα παραθαλάσσια μπαρ και εστιατόρια ρέει στην ατμόσφαιρα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, χάστε την αίσθηση του χρόνου πηγαίνοντας από καφετέρια σε καφετέρια και εξερευνήσετε τα καταστήματα και τα ιστορικά αξιοθέατα.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 8 | Πειραιάς (Ελλάδα)

Άφιξη: 09:00

Ο Πειραιάς είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου και το κυριότερο σημείο αναχώρησης των κρουαζιερόπλοιων προς τα ελληνικά νησιά.  Ένα κέντρο με έντονη δραστηριότητα που σίγουρα ξυπνάει τις αισθήσεις. Περπατώντας κατά μήκος της θάλασσας, θα βρείτε υπαίθρια καφέ, μπαρ και αμέτρητα εμπορικά καταστήματα, τα οποία προσφέρονται για ψώνια αλλά και για ένα χαλαρό ποτήρι κρασί αν το επιθυμείτε

Διαθέσιμες Εκδρομές

Array ( [2018] => Array ( [AIA] => Array ( [title] => Πακέτο Απεριόριστης Κατανάλωσης Αλκοολούχων και Μη-αλκοολούχων Ποτών [path] => /el/paketa-potwn-2018 [year] => 2018 ) ) )

Η Τιμή Περιλαμβάνει

  • Θεματικές Κρουαζιέρες

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση