Ημέρα 1

Πειραιάς (Ελλάδα)

Ημέρα 2 - 3

Κωνσταντινούπολη (Τουρκία)

Ημέρα 4

Τσανάκκαλε (Δαρδανέλλια)

Ημέρα 5

Βόλος (Ελλάδα)

Ημέρα 6

Ηράκλειο (Ελλάδα)

Ημέρα 7

Σαντορίνη (Ελλάδα)

Ημέρα 7 - 8

Μύκονος (Ελλάδα)

Ημέρα 8

Πειραιάς (Ελλάδα)

7 Νύχτες
Κρουαζιέρα Εκλεκτό Αιγαίο

7 προορισμοί | 20 διαθέσιμες εκδρομές

ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Πειραιάς (Ελλάδα)

ΠΛΟΙΟ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), Τσανάκκαλε (Δαρδανέλλια), Βόλος (Ελλάδα), Ηράκλειο (Ελλάδα), Σαντορίνη (Ελλάδα), Μύκονος (Ελλάδα), Πειραιάς (Ελλάδα)

Μια κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων που θα σας δώσει όλο το χρόνο να εξερευνήσετε μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς γύρω από το Αιγαίο, αλλά και να χαλαρώσετε εν πλω. Οι αισθήσεις σας θα ζωντανέψουν στην Κωνσταντινούπολη, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να περιπλανηθείτε στα σοκάκια, να γευτείτε μοναδικές γεύσεις Πολίτικης κουζίνας και να εξερευνήσετε όλα τα αρχαία μνημεία αλλά και τη νυχτερινή ζωή (με διανυκτέρευση για ένα βράδυ). Οι συναρπαστικοί προορισμοί αυτής της κρουαζιέρας επτά διανυκτερεύσεων συνεχίζονται με μια στάση στο Τσανάκκαλε (Δαρδανέλια), ένα σημείο-κλειδί στον Ελλήσποντο απ΄όπου μπορείτε να εξερευνήσετε αρχαίες πόλεις όπως η Τροία. Έπειτα θα ξεκινήσει το ελληνικό κομμάτι της κρουαζιέρας, με πρώτη στάση στο Βόλο, απ’ όπου θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τα Μετέωρα -- τα κρεμαστά μοναστήρια στην κορυφή των βράχων έξω από την Καλαμπάκα αποτελούν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και σίγουρα θα σας κόψουν την ανάσα. Μετά θα εξερευνήσουμε το Ηράκλειο και την πλούσια πολιτιστική του παράδοση και θα κατευθυνθούμε προς τη Μύκονο (όπου θα έχετε μια διανυκτέρευση) και τη Σαντορίνη, όπου θα περπατήσετε στην Καλντέρα και θα θαυμάσετε όλες τις γραφικές γωνιές του νησιού πριν επιστρέψουμε στον Πειραιά.

Ημέρα 1 | Πειραιάς (Ελλάδα)

Αναχώρηση: 16:00

Ο Πειραιάς είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου και το κυριότερο σημείο αναχώρησης των κρουαζιερόπλοιων προς τα ελληνικά νησιά.  Ένα κέντρο με έντονη δραστηριότητα που σίγουρα ξυπνάει τις αισθήσεις. Περπατώντας κατά μήκος της θάλασσας, θα βρείτε υπαίθρια καφέ, μπαρ και αμέτρητα εμπορικά καταστήματα, τα οποία προσφέρονται για ψώνια αλλά και για ένα χαλαρό ποτήρι κρασί αν το επιθυμείτε

Ημέρα 2 - 3 | Κωνσταντινούπολη (Τουρκία)

Άφιξη: 15:30 | Αναχώρηση: 20:00

Η Κωνσταντινούπολη είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε δύο ηπείρους, ανάμεσα στη Δύση και στην Ανατολή. Αυτό της δίνει ένα μοναδικό χαρακτήρα, όπως θα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή: καθώς το κρουαζιερόπλοιο περνάει μέσα από τα Στενά του Βοσπόρου, μιναρέδες ψηλοί σαν ουρανοξύστες, δεσπόζουν στον ορίζοντα σαν καλωσόρισμα. Οι μιναρέδες, τα τζαμιά, αλλά και τα έξοχα δείγματα Βυζαντινής αρχιτεκτονικής, είναι όλα στη λίστα με τα αξιοθέατα που δεν πρέπει να χάσετε. Ευτυχώς, τα περισσότερα απ’ αυτά βρίσκονται γύρω από την πλατεία Σουλταναχμέτ -- εκεί που στα Βυζαντινά χρόνια ορθωνόταν ο Ιππόδρομος.  

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 4 | Τσανάκκαλε (Δαρδανέλλια)

Άφιξη: 07:00 | Αναχώρηση: 17:00

Περνώντας με το κρουαζιερόπλοιο από το Στενό των Δαρδανελλίων, ανάμεσα από την Ευρώπη και την Ασία, θα συναντήσετε το Τσανάκκαλε στο στενότερο σημείο της διαδρομής. Μέσα από το πλοίο ακόμα μπορείτε να εντοπίσετε τη ρέπλικα του Δούρειου Ίππου που έχει στηθεί στην ακτή: μια πρώτη γεύση για το μάθημα ιστορίας που θ’ ακολουθήσει. 

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 5 | Βόλος (Ελλάδα)

Άφιξη: 07:00 | Αναχώρηση: 17:00

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε μόλις κατεβείτε απ’ το κρουαζιερόπλοιο Βόλος, είναι πως αυτή η πόλη συνδυάζει στρατηγικά βουνό και θάλασσα: από τη μία πλευρά ο Παγασητικός κόλπος, από την άλλη η ορεινή Χερσόνησος του Πηλίου. Και στη μέση, αμφιθεατρικά χτισμένη, μια από τις πιο εντυπωσιακά ρυμοτομημένες πόλεις της Ελλάδας με αρκετά νεοκλασσικά (αλλά και αρχαία κτίσματα) ώστε να κάνουν κάθε λάτρη της αρχιτεκτονικής να καρδιοχτυπήσει. Το δεύτερο πράγμα που θα παρατηρήσετε, είναι φυσικά η μυρωδιά του ούζου στον αέρα, από τα δεκάδες τσιπουράδικα που δίνουν στο Βόλο τον τόσο ξεχωριστό χαρακτήρα του.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 6 | Ηράκλειο (Ελλάδα)

Άφιξη: 13:00 | Αναχώρηση: 23:59

Πλέοντας στο λιμάνι του Ηρακλείου είναι αδύνατον να μην εντυπωσιαστείτε από τα επιβλητικά τείχη του Γεντί Κούλε που αναδύονται από τη θάλασσα προστατεύοντας τους αρχαίους θησαυρούς που φιλοξενούνται στην πόλη. Πρωτεύουσα της Κρήτης, το Ηράκλειο σφίζει από αξιοθέατα και μουσεία παγκόσμιας κλάσης, χρυσές αμμουδιές και ελκυστική νυχτερινή ζωή που το κάνουν προορισμό για όλα τα γούστα.

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 7 | Σαντορίνη (Ελλάδα)

Άφιξη: 07:00 | Αναχώρηση: 13:00

Ταξιδεύοντας προς τη Σαντορίνη έχουμε την αίσθηση ότι κάποιο ρεύμα μας παρασύρει σε ένα μέρος πραγματικά μαγικό. Η έλξη της είναι ακαριαία. Το νησί μας υποδέχεται με τα εντυπωσιακά βράχια του, υποσχόμενα περιπέτειες και θρυλικούς μύθους. Οι σχεδόν κάθετοι οικισμοί, με τα ασβεστωμένα κάτασπρα σπίτια και τους γαλάζιους τρούλους των εκκλησιών, υψώνονται πάνω από το μπλε του Αιγαίου σαν μια όαση ομορφιάς και ηρεμίας

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 7 - 8 | Μύκονος (Ελλάδα)

Άφιξη: 19:00 | Αναχώρηση: 02:00

Η Μύκονος, επιδεικνύει την διπλή της προσωπικότητα, με το που αντικρίζουμε την ακτογραμμή της. Με ηλιοφάνεια σχεδόν όλο το χρόνο, το τραχύ βραχώδες τοπίο συνδυάζεται αρμονικά με τις λείες αμμώδεις παραλίες. Στο βάθος, οι εμβληματικοί ανεμόμυλοι του νησιού, στις κορυφές των κυματιστών λόφων, ενορχηστρώνονται με τους εποχιακούς ανέμους σε μια “συμφωνία” που την έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστή σαν «το νησί των ανέμων».

Διαθέσιμες Εκδρομές

Ημέρα 9 | Πειραιάς (Ελλάδα)

Άφιξη: 09:00

Ο Πειραιάς είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου και το κυριότερο σημείο αναχώρησης των κρουαζιερόπλοιων προς τα ελληνικά νησιά.  Ένα κέντρο με έντονη δραστηριότητα που σίγουρα ξυπνάει τις αισθήσεις. Περπατώντας κατά μήκος της θάλασσας, θα βρείτε υπαίθρια καφέ, μπαρ και αμέτρητα εμπορικά καταστήματα, τα οποία προσφέρονται για ψώνια αλλά και για ένα χαλαρό ποτήρι κρασί αν το επιθυμείτε

Διαθέσιμες Εκδρομές

Array ( [2018] => Array ( [AIA] => Array ( [title] => Πακέτο Απεριόριστης Κατανάλωσης Αλκοολούχων και Μη-αλκοολούχων Ποτών [path] => /el/paketa-potwn-2018 [year] => 2018 ) ) )

Η Τιμή Περιλαμβάνει

  • Θεματικές Κρουαζιέρες

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση