Ο στόχος μας

Είναι να προσφέρουμε στους επιβάτες μας μοναδικές και εξατομικευμένες  εμπειρίες, μέσα από τις οποίες θα μπορέσουν να ζήσουν, να αισθανθούν και να γευτούν ό, τι καλύτερο έχει να προσφέρει κάθε περιοχή μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι αυθεντικών στιγμών!

Τα μεσαίου μεγέθους, άνετα πλοία μας είναι ιδανικά για να σας μεταφέρουν σε όλους τους διάσημους προορισμούς καθώς και σε όλους τους παρθένους, κρυφούς παράδεισους της Ανατολικής Μεσογείου αλλά και της Koύβας! Ταξιδέψτε μαζί μας και σας υποσχόμαστε να ζήσετε μια αλησμόνητη εμπειρία!

Πού υπερέχει η Celestyal;

Γνωρίζουμε καλά ότι, όσον αφορά τις κρουαζιέρες μας, το ζητούμενο είναι να απολαύσετε τόσο τον προορισμό όσο και το ίδιο το ταξίδι. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο διασφαλίζουμε ότι η εμπειρία σας τόσο εν πλω όσο και στη στεριά θα είναι απολαυστική και διασκεδαστική. 

  • Εκτός από τα καθιερωμένα και ευρέως γνωστά 7ήμερα δρομολόγια μας, είμαστε η μοναδική εταιρία κρουαζιέρας με αφετηρία τα ελληνικά λιμάνια που δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να δουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το Αιγαίο σε μόνο 3 ή 4 ημέρες.

  • Με τις κρουαζιέρες μας «Εικόνες του Αιγαίου», σε 1 μόνο ημέρα μπορείτε να επισκεφτείτε 2 μοναδικούς προορισμούς

  • Ο σύντομος χρόνος πλεύσης από το ένα λιμάνι στο άλλο, σας παρέχει περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία – τους υπέροχους προορισμούς μας

  • Προσφέρουμε ένα μοναδικό συνδυασμό από γνωστούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη αλλά και ανεξερεύνητους, κρυφούς παράδεισους όπως τη Μήλο και τη Σύμη.
  • Με περισσότερους από 20 προορισμούς στο χαρτοφυλάκιό μας, προσφέροντας την ευρύτερη γκάμα επιλογών στην Ανατολική Μεσόγειο από οποιαδήποτε άλλη εταιρία, δίνουμε τη δυνατότητα στους επιβάτες μας να γνωρίσουν πολλά μέρη σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν ευκολότερο και πιο ευχάριστο. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε ορίσει πολλαπλά σημεία επιβίβασης και αποβίβασης στις κρουαζιέρες μας, προσφέροντας  στον επιβάτη ευελιξία  επιλογών για το που θα ξεκινήσει και που θα τελειώσει το ταξίδι του.

  • Η Ελληνική κληρονομιά και ο πολιτισμός είναι στα γονίδιά μας. Είναι μια εμπειρία που μπορείτε να τη βιώσετε τόσο εν πλω, μέσω των εκπαιδευτικών εργαστηρίων που διοργανώνουμε, όσο και μέσα από τις συναρπαστικές εκδρομές μας στην ξηρά. .
  • Μαζί μας θα ζήσετε ένα μοναδικό οινο-γαστρονομικό ταξίδι, όπου η κουλτούρα κάθε προορισμού αποτυπώνεται στα εκλεπτυσμένα πιάτα μας, φτιαγμένα από φρέσκα τοπικά προϊόντα,  και συνοδευμένα από εκλεκτά Ελληνικά κρασιά.
  • Η ενημερωμένη άποψη και η βαθιά γνώση των προορισμών  μας διαφοροποιεί από κάθε άλλη εταιρία και μας επιτρέπει να παρέχουμε μοναδικές πολιτισμικές και γαστρονομικές εμπειρίες στους επιβάτες μας. 

Choose your country

North America

South America

Asia Pacific