Ευκαιρίες καριέρας στη Celestyal

Στη Celestyal Cruises, δημιουργούμε ευκαιρίες και προσδίδουμε αξία, με πάθος κα υπερηφάνεια, ενώ παράλληλα προσφέρουμε στους επιβάτες μας ό,τι καλύτερο διαθέτει ο κάθε τόπος που ταξιδεύουμε.

Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου

Καλώς ορίσατε στην Celestyal Cruises!. Αναζητούμε υπεύθυνους κι ενθουσιώδεις επαγγελματίες να εργαστούν στην Celestyal Cruises, τη μοναδική εταιρεία που προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία, χαρακτηριστική του λαού κάθε περιοχής όπου δραστηριοποιούμαστε. Αν θέλετε να διαφέρετε, σας προσκαλούμε να ζήσετε την αυθεντική αυτή εμπειρία μαζί μας, τόσο στα άνετα πλοία μας όσο και στα γραφεία μας.

Είμαστε μια ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, προσφέροντας σταθερά σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες εξαιρετικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Η άνεση και η ασφάλεια των πελατών μας αποτελεί βασική προτεραιότητα όλων μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε μας πελάτη τις πιο διασκεδαστικές και αξέχαστες διακοπές της ζωής του, φροντίζοντας πάντοτε για την απόλυτη ευημερία και ασφάλειά του. Πιστεύουμε ότι κάθε μέλος της οικογένειας της Celestyal, μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλει σε ατομικό επίπεδο, διαδραματίζει καίριο ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου. Συνεχίζουμε να κερδίζουμε διεθνή βραβεία για τις κρουαζιέρες μας και τις ενέργειες που πραγματοποιούμε για την προώθηση και υποστήριξή τους, και προσλαμβάνουμε άτομα που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε την εξαιρετική αυτή φήμη που έχουμε αποκτήσει απέναντι στους επιβάτες μας, αλλά και στον κλάδο των κρουαζιέρων παγκοσμίως.

Ως εργαζόμενοι της Celestyal Cruises, έχετε το προνόμιο να εκπροσωπείτε την εταιρεία μας και να λειτουργείτε ως πρεσβευτές των αξιών μας. Φημιζόμαστε για την άρτια εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στις κρουαζιέρες μας, καθώς όλοι όσοι εργάζονται στα πλοία μας φροντίζουν για την πιο ζεστή αίσθηση φιλοξενίας του κλάδου. Η προσωπική εμπειρία που βιώνουν οι πελάτες μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δική σας καθημερινή προσπάθεια! Βασιζόμαστε σε εσάς, γνωρίζοντας ότι θα κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε σε επίπεδο εργασίας, καθώς επίσης στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και την εταιρεία. Η δική σας συμπεριφορά, ο επαγγελματισμός σας και η ομαδική εργασία αποτελούν το κλειδί για τη διαρκή ανάπτυξη της επιχείρησης και του brand μας.

Από την πλευρά μας, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το εργασιακό περιβάλλον που προσφέρουμε: ένα περιβάλλον με ζεστασιά και μέριμνα για το προσωπικό μας, όπου θα αισθάνεστε χαρούμενοι, ικανοποιημένοι και θα μπορείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Για να δημιουργήσουμε μια θετική εμπειρία για το προσωπικό μας, θέλουμε ο χώρος εργασίας να είναι συναρπαστικός και να ανταμείβει τους υπαλλήλους, ιδίως όσους εργάζονται με συνέπεια και ειλικρινή ενθουσιασμό, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ας λάμψουμε μαζί!

Με εκτίμηση,
Κυριάκος “Kerry” Αναστασιάδης
Διευθύνων Σύμβουλος

Οι Αξίες μας

Η επίτευξη του οράματός μας καθίσταται δυνατή χάρη στις αξίες μας. Η αξία μιας εταιρείας είναι ανάλογη των αξιών που ενσαρκώνει καθημερινά η διοίκηση και το προσωπικό της σε κάθε αλληλεπίδραση με τους πελάτες και με τους υπόλοιπους εργαζομένους. Οι αξίες μας είναι απλές:

Integrity & Respect

Ειλικρίνεια και Ακεραιότητα

Συμπεριφερόμαστε με ακεραιότητα, αλήθεια και απόλυτη ειλικρίνεια και αναμένουμε το ίδιο και από τους ανθρώπους μας.

Inspiring

Έμπνευση

Παρέχουμε κίνητρα και ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους μας ώστε να βελτιστοποιούν την απόδοσή τους. Επιδιώκουμε να υπάρχει σαφήνεια σε σχέση με τις προσδοκίες και βοηθούμε τα μέλη του προσωπικού να αναπτύξουν τα δυνατά τους σημεία και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες.

Inspiring

Σεβασμός

Αναμένουμε από κάθε μέλος της οικογένειας της Celestyal Cruises να εκτιμά τους συναδέλφους του και τους πελάτες μας, και να τους συμπεριφέρεται με ευγένεια και ειλικρινές ενδιαφέρον.

Rewarding

Ανταμοιβή

Παρέχουμε προγράμματα ανταμοιβής της απόδοσης με βάση συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους, μέσω αποτελεσματικής διαχείρισης της απόδοσης. Οι μισθοί μας είναι ανταγωνιστικοί, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να προσελκύουμε και να διατηρούμε τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου.

Team Work

Ομαδικότητα

Αναμένουμε από κάθε μέλος του προσωπικού μας να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους, είτε μετέχουν στην ίδια είτε σε διαφορετικές ομάδες.

Team Work

Εμπιστοσύνη

Ακεραιότητα και διαφάνεια σε κάθε πράξη. Εμπιστοσύνη και ελπίδα. Διατήρηση της εμπιστευτικότητας όπου χρειάζεται.

Ανάπτυξη

Προσφέρουμε ανταγωνιστικούς μισθούς, προσελκύοντας και διατηρώντας τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου, τόσο εν πλω όσο και στα γραφεία μας. Επίσης, προσφέρουμε bonus στους υπαλλήλους που διακρίνονται στην εργασία τους μέσα από τον ενθουσιασμό και το ομαδικό τους πνεύμα. Είστε πρωτοπόρος και ηγέτης; Διαθέτετε φαντασία και είστε ικανοί στην επίλυση προβλημάτων; Εάν ναι, τότε ανήκετε στην οικογένεια της Celestyal!

Ανταμοιβή

Προσπαθούμε να προσελκύσουμε, να διατηρήσουμε και να αναπτύξουμε ταλαντούχους εργαζομένους, δημιουργώντας ένα οικογενειακό κλίμα στην εταιρεία μας, προάγοντας την προσωπική εξέλιξη του καθενός, και παράλληλα τη συνολική ανάπτυξη της Celestyal Cruises. Πιστεύουμε ότι όσο περισσότερο εξελίσσεται η καριέρα σας στην Celestyal, τόσο περισσότερο θα συνεισφέρετε στην ανάπτυξη της εταιρείας μας. Έτσι, διαθέτουμε σε εσάς το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης της απόδοσης στην αγορά που, με συγκεκριμένους, μετρήσιμους στόχους, θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε και να εξελίξετε το ρόλο σας στην εταιρεία μας. Θέλουμε να σας δούμε να επιτυγχάνετε!

Επιβράβευση

Η αναγνώριση και επιβράβευση της συμμετοχής, της δέσμευσης και της εργατικότητας συγκαταλέγονται ανάμεσα στις βασικές προτεραιότητες της Celestyal Cruises και θεωρούνται καίριες για τη θετική εμπειρία που προσφέρουμε στους εργαζομένους μας. Κατά συνέπεια, έχουμε δημιουργήσει μια διαδικασία επιβράβευσης, μέσα από την οποία τα μέλη του προσωπικού μας ανταμείβονται για την εξαιρετική τους απόδοση.

Είναι χαρά να εργάζεται κανείς για τη Celestyal!

Άτομα 140 και πλέον εθνικοτήτων που αναζητούν κάτι διαφορετικό και ζουν την αυθεντική εμπειρία σε καθεμία από τις μαγικές περιοχές στις οποίες οργανώνουμε κρουαζιέρες απολαμβάνουν μαζί μας τις διακοπές της ζωής τους! Ταξιδεύοντας μαζί μας, οι επιβάτες μας αισθάνονται σαν βασιλιάδες κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι όσοι εργάζονται για τη Celestyal αγαπούν τη δουλειά τους και συμπεριφέρονται σε κάθε επιβάτη σαν να ήταν δικός τους καλεσμένος. Για να επιτύχουμε κάτι τέτοιο, θέλουμε να απολαμβάνετε το χρόνο που περνάτε στα πλοία μας στον ίδιο βαθμό που ισχύει και για τους επιβάτες μας: το άρτιο εργασιακό κλίμα που δημιουργούμε έχει ως αποτέλεσμα μια απαράμιλλη εμπειρία για τους πελάτες μας, που θα τους μείνει αξέχαστη για πάντα.

Ξεκινήστε την καριέρα σας με τη Celestyal

Η Celestyal Cruises δεν θέλει να κάνετε αίτηση για μια απλή θέση εργασίας, αλλά αίτηση για τη δημιουργία καριέρας, και μάλιστα για την πιο ικανοποιητική καριέρα που μπορείτε να φανταστείτε! Αναζητούμε διαρκώς εξαιρετικούς ανθρώπους να εργαστούν για την εταιρεία μας. Θέλετε να διαφέρετε και να ζήσετε την αυθεντική εμπειρία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες οργάνωσης κρουαζιέρων στον κόσμο; Πάρτε τον ενθουσιασμό σας, τις δεξιότητές σας και το ταλέντο σας και ελάτε να μας βρείτε!

Απασχόληση στα γραφεία μας

Προσφέρουμε ασυναγώνιστες ευκαιρίες απασχόλησης στα γραφεία μας στον Πειραιά, τη γενέτειρα της κρουαζιέρας στην Ελλάδα. Η ενθουσιώδης, γεμάτη φαντασία και κίνητρα ομάδα μας εργάζεται ακούραστα για να ενισχύσει το brand μας και να απογειώσει τη φήμη μας. Εάν η ειδικότητά σας αφορά τις Θαλάσσιες Μεταφορές, τη Ναυτιλία, Τεχνικά Ζητήματα, Μάρκετινγκ, Πωλήσεις, Συστήματα Διαχείρισης Πληροφοριών (MIS), Ανθρώπινο Δυναμικό (HR), τότε υπάρχει μια θέση για εσάς σε ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ευρώπη. .


To apply please send your CV in English language only.


Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Celestyal Cruises: Οι εκπαιδευόμενοι του σήμερα, οι ηγέτες του αύριο


Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της Celestyal Cruises σας παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να ετοιμαστείτε επαγγελματικά για «τον αληθινό κόσμο».


Στόχος του προγράμματος είναι να αναγνωρίσει το ταλέντο, ενδυναμώνοντας παράλληλα τους εκπαιδευόμενους να αναπτύξουν και να τελειοποιήσουν τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές/επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Εάν είστε φοιτητής πανεπιστημίου και διαθέτετε ισχυρά κίνητρα, μην παραλείψετε να κάνετε αίτηση! Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να εργαστείτε δίπλα στους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου και να αποκτήσετε πραγματική εμπειρία σε μια κορυφαία εταιρεία όπου οι βασικές δεξιότητες και αξίες των ανθρώπων μας θεωρούνται εξίσου σημαντικές με τα προσόντα τους.


Αναζητούμε φοιτητές με ενέργεια και ταλέντο που διαθέτουν το ίδιο πάθος με εμάς! Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:recruitment@celestyalcruises.gr.Ξεκινήστε την καριέρα σας με τη Celestyal

Η Celestyal Cruises δεν θέλει να κάνετε αίτηση για μια απλή θέση εργασίας, αλλά αίτηση για καριέρα και μάλιστα για την πιο ικανοποιητική καριέρα που μπορείτε να φανταστείτε! Αναζητούμε διαρκώς εξαιρετικούς ανθρώπους να εργαστούν για την εταιρεία μας. Θέλετε να διαφέρετε και να ζήσετε την αυθεντική εμπειρία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες οργάνωσης κρουαζιερών στον κόσμο; Πάρτε τον ενθουσιασμό σας, τις δεξιότητές σας και το ταλέντο σας και ελάτε να μας βρείτε!

Απασχόληση στα πλοία μας

Σαλπάροντας με τη Celestyal Cruises σας περιμένουν άπειρες ευκαιρίες. Η θετική εργασιακή μας εμπειρία περιλαμβάνει εντυπωσιακούς προορισμούς, την ευκαιρία να εργαστείτε με μια ασυναγώνιστη ομάδα ανθρώπων διαφορετικής κουλτούρας που αγαπούν τη δουλειά τους, να χαίρετε της εκτίμησης της διοίκησης και να έχετε την υποστήριξη και την ευκαιρία να εξελίξετε την καριέρα σας μαζί μας. Μην καθυστερείτε, λοιπόν: ελάτε τώρα στην οικογένεια της Celestyal!


Για τις τελευταίες μας ευκαιρίες απασχόλησης στα πλοία μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:crewrecruitment@celestyalcruises.gr.

Βραβεία

ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ:

2016

 • Τρίτη θέση, Cruise Critic Choice Award, Λονδίνο
 • “Cruise Line Revelation”, Excellence Awards, Καρθαγένη, Ισπανία
 • Αργυρό στην κατηγορία «Διαχείριση οργανωσιακών αλλαγών», Βραβεία HR Excellence
 • Αργυρό στην κατηγορία «Ολοκληρωμένα συστήματα αμοιβών, παροχών και κινήτρων», Βραβεία HR Excellence
 • Χρυσό στην κατηγορία του «Πολιτιστικού Τουρισμού», Tourism Awards, Ελλάδα
 • Αργυρό στην κατηγορία «Τουριστική Ανάπτυξη/Συνεισφορά στην εθνική ή τοπική οικονομία», Tourism Awards, Ελλάδα
 • Χάλκινο στην κατηγορία «Επιλογή, επιβράβευση & ανάπτυξη προσωπικού», Tourism Awards, Ελλάδα
 • Φιναλίστ στην κατηγορία “Continuous Enrichment, On Board and Ashore”, Wave Awards,Λονδίνο

2015

 • Καλύτερη Στρατηγική Επικοινωνίας, ναυτικά βραβεία Ευκράντη
 • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Κρουαζιέρες – Θεματικές Εκδηλώσεις», Tourism Awards, Ελλάδα
 • Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία», Tourism Awards, Ελλάδα
 • Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Συνεισφορά στην τοπική οικονομία – νέοι προορισμοί», Tourism Awards, Ελλάδα
 • Αργυρό στην κατηγορία «Διαχείριση αλλαγών», Βραβεία HR Community
 • Αργυρό στην κατηγορία «Διαχείριση Απόδοσης & Αμοιβών», Βραβεία HR Community
 • Αργυρό στην κατηγορία «Πολιτική Κινήτρων & Παροχών», Βραβεία HR Community
 • Αργυρό στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ)», Βραβεία HR Community
 • Αργυρό στην κατηγορία «Καλύτερο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού», Βραβεία HR Community
 • Χρυσό στην κατηγορία «Καλύτερη Στρατηγική / Πρωτοβουλία Διαχείρισης Αλλαγών», Boussias Awards
 • Αργυρό στην κατηγορία «Καλύτερες Διασυνοριακές Πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού», Boussias Awards
 • Αργυρό στην κατηγορία «Πιο Αποτελεσματική Στρατηγική Συνολικής Επιβράβευσης», Boussias Awards
 • Χάλκινο στην κατηγορία «Αριστεία στην Ευημερία στο Χώρο Εργασίας», Boussias Awards
 • Τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Αριστεία στη Στρατηγική Διαχείρισης της Απόδοσης», Boussias Awards

Βραβεία & Διακρίσεις

Choose your country

North America

South America

Asia Pacific