7ήμερη Κρουαζιέρα
Πανοραμικό Αιγαίο

ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΠΛΟΙΟ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η all-inclusive κρουαζιέρα μας Πανοραμικό Αιγαίο είναι η απόλυτη κατάδυση στην πολιτιστική κληρονομιά και στη μυστηριακή έλξη της Ελλάδας, καθώς γίνεστε αυτόπτες μάρτυρες μιας ιστορίας που ξετυλίγεται σε πρώτο πλάνο. Με όχημα το κρουαζιερόπλοιό μας θα βιώσετε την γοητευτική εμπειρία μιας ένδοξης κληρονομιάς. Εμβληματικά μνημεία ορόσημα, θρυλικά λιμάνια που διαμόρφωσαν την ιστορία της Μεσογείου και συγκλονιστικά μνημεία που κοσμούν αρχαίες πολιτείες θα σας ανοίξουν το δρόμο σε ένα ταξίδι στο λίκνο του πολιτισμού.


Αναεξάρτητα από το αν προτιμάτε μία 3μερη, 4μερη ή 7ήμερη περιήγηση, το  Πανοραμικό Αιγαίο είναι μια από τις καλύτερες ελληνικές κρουαζιέρες που αφιερώνει τον απαιτούμενο χρόνο σε κάθε της στάση προκειμένου να εξερευνήσετε  το κλασικό Αιγαίο σε όλο του το μεγαλείο. 

Array ( [2018] => Array ( [AIA] => Array ( [title] => Πακέτο Απεριόριστης Κατανάλωσης Αλκοολούχων και Μη-αλκοολούχων Ποτών [path] => /el/paketa-potwn-2018 [year] => 2018 ) [] => Array ( [title] => Premium Πακέτο Απεριόριστης Κατανάλωσης + Wi Fi [path] => /el/paketa-potwn-2018 [year] => 2018 ) ) )

Η Τιμή Περιλαμβάνει

  • Εκδρομή
  • Λιμενικά Τέλη & Χρεώσεις Υπηρεσιών
  • Χρέωση Παροχής Υπηρεσιών Κρουαζιερόπλοιου
  • Θεματικές Κρουαζιέρες

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εύκολο να κλείσετε αεροπορικό εισιτήριο για την κρουαζιέρα σας.

Η airtickets κάνει τις διακοπές των ονείρων σας πραγματικότητα. Πατήστε εδώ για να βρείτε τις καλύτερες τιμές.